TomoFair Nijmegen TomoFair Amsterdam TomoFair Rotterdam

Karaoke

(foto boven: karaokebar uit de film “lost in translation”)

Karaoke is al jaren niet weg te denken in de Japanse cultuur. Uiteraard kunnen wij van TomoFair dan niet achterblijven!
Aan ons gezellige horecaplein hebben wij een ultramoderne karaoke opstelling staan waar iedereen, in koor, in groep, alleen óf met de door saké benevelde vrienden een poging kan wagen om mee te zingen met een van de leuke beschikbare hits! Uiteraard is deelname gratis en voor jong en oud.

Zing jij prachtig onder de douche? Kun je die ene anime opening maar niet vergeten en wordt je schoonmoeder helemaal gek van je? Kom dan karaoke zingen!

Er zijn ongeveer 5.000 liedjes, dus de keuze is reuze! De opening van een bekende anime? Geen probleem: een derde van de collectie zijn anime intro’s en outro’s van bekende anime’s! Toch liever wat mainstream J-Pop? Dan kan je ook hier terecht, met onder anderen nummers van: AKB48, Ai Otsuka en One OK Rock. Ben je meer fan van pop en rock nummers? Ook dan kan je hier terecht met onder anderen Queen, Metallica, Shakira en Adele. Ben je toch meer van de K-Pop? Ook daarbij is genoeg keuze: bijvoorbeeld BTS, Big Bang en Block B. Of als je iedereen wilt laten zingen zijn er natuurlijk ook nog de echt foute nummers van onder anderen de Backstreet Boys, Toy-Box, Frans Bauer en natuurlijk André Hazes. Genoeg keuze voor iedereen!

Tot zaterdag!

Alle programma onderdelen zijn onder voorbehoud. Alle activiteiten kunnen wijzigen, vervallen of anders van opzet worden. Stichting Tomo behoudt zich het recht voor, om het programma ten alle tijden te wijzigen of annuleren.